Zakelijke evenementen

Zoekt u een cateraar voor uw zakelijke evenementen? Eigenaar Frank de Koning heeft een jarenlange ervaring met het cateren en organiseren van zakelijke events. Met De Koning Catering & Events haalt u kwaliteit in huis.

Catering op de zaak

Soms heeft u als ondernemer samen met u werknemers en zakenrelaties iets te vieren! Waarom dit extern doen als de meest prachtige plek uw eigen bedrijf is.

• Geheel verzorgd personeelsfeest
• O
fficiële opening van uw bedrijf
• Een presentatie
• Gezellig (kerst)ontbijt of lunch met uw werknemers
• Afscheids-/bedrijfsborrel
• Jubileum van het bedrijf of werknemer 

Voor elke gelegenheid heeft eigenaar Frank de Koning creatieve ideeën en een logistieke oplossing. Neemt u contact op om uw wensen te bespreken?

“Culinaire en onvergetelijke herinnering!”

Catering op de bouwplaats

Als aannemer bouwt u naast het huis ook mee aan mooie herinneringen tijdens de startverkoop, de bouw en oplevering van de woning. De Koning Catering & Events kent inmiddels alle logistieke uitdagingen op de bouwplaats.

Een startverkoop, het slaan van de 1e paal, het hoogste punt of oplevering? Wilt u eens wat anders dan een snackcar? Geen bouwproject is hetzelfde dus ook de catering niet! Met De Koning Catering & Events als uw ervaren partner bent u onderscheidend en haalt u culinaire creativiteit in huis.

Graag brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

evenementen

Het organiseren van een (publiek)evenement vraagt veel tijd en een goed organisatievermogen. Door de jarenlange ervaring en een groot netwerk is De Koning Catering & Events uw aangewezen partner. Heeft u behoefte aan een gedeeltelijke ondersteuning tijdens het event?
Wij werken ook op projectbasis.

Heeft u als particulier binnenkort iets te vieren maar krijgt u er nu al de zenuwen van? De Koning Catering & Events nodigt u graag uit; u bent te gast op uw eigen feest! Lees hier meer over bij het Particuliere aanbod.

Neem contact op

Stel uw vraag of laat ons uw wensen weten en we maken een vrijblijvende prijopgave voor uw feest of evenement.

info@dekoning-catering.nl | 06-22980767

Stuur ons een bericht

14 + 8 =