de koning catering & events

Met passie voor het vak maken wij van elke gelegenheid een culinaire en onvergetelijke beleving! Voor elke gelegenheid heeft eigenaar Frank de Koning creatieve ideeën en een logistieke oplossing. Hier in gesprek met Frank.

in gesprek met…

Waarom De Koning Catering & Events?
Eigenaar Frank de Koning is namelijk – zoals hij het zelf noemt – een Bourgondische lekkerbek. Ga er dus maar vanuit dat hij weet wat er voor nodig is om een feest te laten slagen, zodat er nog lang over nagepraat wordt door uw gasten.

Wie is Frank de Koning?
“Ik ben oorspronkelijk kok. Ik heb ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde restaurants. De afgelopen twintig jaar ben ik als cateringmanager bij een Partycateraar in Waddinxveen werkzaam geweest. Nu is de tijd rijp om voor mezelf te beginnen.”

Wat mogen we verwachten?
“Eigenlijk alles wat de klant wil. Dat kan een diner van 4, 5 of 6 gangen zijn, of een lopend buffet, maar bijvoorbeeld ook een walking dinner met veel gerechten op kleine bordjes.”

Hoe kan zo’n walking diner eruit zien? Kun je een voorbeeld geven?
“Eigenlijk is alles mogelijk, maar vooruit, ik geef een voorbeeld: Crostini met Spaanse ham en gerookte zalm; Carpaccio van runderhaas; Spaanse tomatensoep met chorizo; Zalm met aardappel/zeekraal puree; Tartaartje van Hollandse garnalen en een Frans stoofpotje. Om van te watertanden, toch?”

Zeker,  maar wat heb je nog meer te bieden?
“Je kunt natuurlijk ook een gezellig tuinfeest organiseren. Hapjes, drankjes, een feestelijke barbecue; ja zelfs de hele aankleding kunnen we regelen. Muziek, verlichting, koks, verzin het en wij verzorgen het! Een feest op maat dus!”

Wie kunnen je bellen?
“Iedereen! Zowel particulieren als zakenmensen. Ik heb ervaring met het organiseren van grote evenementen van wel 400 tot 500 personen en intieme feesten of diners bij mensen thuis. U kunt ons ook bellen voor de populaire ontbijtmand of picknickmand!”

Klopt het dat je ook nog de afwas doet?
“Natuurlijk, onze slogan is immers ‘u bent te gast op uw eigen feestje’? Dan zou het wel heel raar zijn als je na afloop ook nog zelf de rommel moet opruimen!”

Neem contact op

Stel uw vraag of laat ons uw wensen weten en we maken een vrijblijvende prijopgave voor uw feest of evenement.

info@dekoning-catering.nl | 06-22980767

Stuur ons een bericht

12 + 13 =