Neem contact op

Stel uw vraag of laat ons uw wensen weten en we maken een vrijblijvende prijopgave voor uw feest of evenement.

Frank de Koning
06-22980767

Grendel 17, 2421 NM Nieuwkoop
info@dekoning-catering.nl

KvK:  77676343
BTW: NL003223082B88

Stuur ons een bericht

3 + 13 =

frank de koning

Mijn naam is Frank de Koning en eigenaar van De Koning Catering & Events. Door de jarenlange ervaring en een groot netwerk is ben ik uw aangewezen partner voor het organiseren van uw feest of evenement. Maar ook inzetbaar als free lancer in bedrijfscatering, partycatering, horeca, instelling en beurzen als kok. Want naast het organiseren is koken mijn grootste passie. Graag kom ik bij u langs voor een persoonlijk gesprek om zo uw perfecte plaatje te creëren!

wat doet de koning catering & events

Walking diner

Het leuke van een walking diner is het genieten van meerdere kleine gerechten. De gerechten worden op kleine bordjes geserveerd. Samen vormt dit een volwaardig diner! Uw gasten wachten niet in een rij maar krijgen op de plek waar hij of zij op dat moment gezellig staat te kletsen het gerechtje geserveerd.

Een (tuin) feest

Heeft u reden tot feest? Wij helpen u graag om deze gelegenheid tot een succes en een prachtige herinnering te maken. Ons doel is om u en uw gasten zorgeloos te laten genieten van de gezelligheid, heerlijke hapjes en drankjes! De Koning Catering & Events alles voor u verzorgen. Wij creëren uw feest op maat!

Buffet

Het leuke van een walking diner is het geni Kiest u voor een lopend buffet. Dan weet u zeker dat er voor ieder wat wils is! De rijkelijk opgemaakte schalen zorgen voor een feestelijke tafel. U kunt een keuze maken uit verschillende buffetten. De buffetten zijn er met koude gerechten en/of warme gerechten.

BBQ

Het mooie weer staat voor de deur en wordt het tijd voor een gezellige barbecue? Maar u heeft geen tijd en zin in boodschappen, sjouwen en recepten bedenken? Onze kok zorgt dat u en uw gasten genieten van het malse vlees, verse vis, en diverse bijgerechten.

Thuiskok

Verras uw vrienden of familie met iets bijzonders! Een heerlijk diner zoals u in een goed restaurant gewend bent maar dan in uw eigen omgeving. Frank de Koning zorgt voor heerlijke gerechten terwijl u met uw gasten aan tafel genieten.

Catering op de zaak

Soms heeft u als ondernemer samen met u werknemers en zakenrelaties iets te vieren! Waarom dit extern doen als de meest prachtige plek uw eigen bedrijf is. Voor elke gelegenheid heeft eigenaar Frank de Koning creatieve ideeën en een logistieke oplossing.

Catering op de bouwplaats

Als aannemer bouwt u naast het huis ook mee aan mooie herinneringen tijdens de startverkoop, de bouw en oplevering van de woning. De Koning Catering & Events kent inmiddels alle logistieke uitdagingen op de bouwplaats.

Evenementen

Het organiseren van een evenement vraagt veel tijd en een goed organisatievermogen. Door de jarenlange ervaring en een groot netwerk is De Koning Catering & Events uw aangewezen partner. Heeft u behoefte aan ondersteuning tijdens het event?